Vistas gaļa majonēzes mērcē

Vistas gaļa majonēzes mērcē Foto: Vistas gaļa majonēzes mērcē

Sastāvdaļas

  • 600 g vistas filejas
  • 350 g majonēzes
  • 150 ml augu eļļas
  • 100 ml ūdens
  • zaļumi pēc garšas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Pannā, sakarsētā eļļā cep vistas fileju, kamēr tā kļūst zeltaina.
  3. Gatavo mērci - bļodā sakuļ majonēzi ar ūdeni, pievieno sakapātu ķiploku.
  4. Mērci pārlej vistas gaļai, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, sautē 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes