Vistas gaļa majonēzes mērcē

Vistas gaļa majonēzes mērcē Foto: Vistas gaļa majonēzes mērcē

Sastāvdaļas

 ● 600 g vistas filejas
 ● 350 g majonēzes
 ● 150 ml augu eļļas
 ● 100 ml ūdens
 ● zaļumi pēc garšas
 ● 1 ķiploka daiviņa
 ● sāls pēc garšas
 ● malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs.
    2. Pannā, sakarsētā eļļā cep vistas fileju, kamēr tā kļūst zeltaina.
    3. Gatavo mērci - bļodā sakuļ majonēzi ar ūdeni, pievieno sakapātu ķiploku.
    4. Mērci pārlej vistas gaļai, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, sautē 15 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes