Vistas gaļa „Gardumiņš”

Vistas gaļa „Gardumiņš” Foto: Vistas gaļa „Gardumiņš”

Sastāvdaļas

  • 10 vistu kājiņas
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 250 ml ūdens
  • 2-3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. Sāls un cukura maisījumu ber sausā, sakarsētā pannā, pastāvīgi maisot, karsē uz lielas uguns.
  2. Rezultātā, cukurs izkusīs un izveidosies brūna, karamelizējusies masa.
  3. Jāuzmanās, lai masu nepiededzinātu. 
  4. Pielej 250 ml ūdens, maisot karsē uz vidējas uguns - kamēr cukurs un sāls izkūst.
  5. Vistu kājiņas ieziež ar rīvētiem ķiplokiem, liek veidnē, pārlej ar cukura-sāls masu.
  6. Cep 190-200°C temperatūrā, 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes