Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- tomāti
- vidēja lieluma sīpols
- 100 g liesa siera
- Vidusjūras garšvielas
Pagatavošana
- Vistas filejas sagriež garenos gabalos, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Gaļu liek veidnē - ietaukot nevajag.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Sīpola pusgredzenus izkārto uz gaļas.
- Tomātus sagriež šķēlītēs un izkārto uz gaļas un sīpoliem, pārkaisa ar Vidusjūras garšvielām.
- Veidni liek krāsnī, 180-200°C temperatūrā, cep, kamēr gandrīz gatavs.
- Sarīvē sieru.
- Kad vistas gaļa kļuvusi bāla, izņem veidni, pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 2 minūtes.
- Gaļu pasniedz ar piedevām pēc izvēles, vai salātiem, ja vēlas, var pasniegt tāpat.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!