Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 250 g sēņu
- 3-4 vidēja lieluma kartupeļi
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote miltu
- 250 ml piena
- 150 g saldā krējuma
- 100 g rīvēta siera
- sāls, pipari, zaļumi
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek katlā, aukstā ūdenī, pēc uzvārīšanās, turpina vārīt 6 minūtes, atdzesē, novelk mizu.
- Vistas fileju nomazgā, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.
- Sēnes un sīpolu sagriež gabaliņos.
- Pannā uzkarsē eļļu un apbrūnina vistas gaļu, gaļu izņem un liek traukā.
- Tajā pašā eļļā, kur cepās gaļa, apcep sīpolus, pievieno sēnes un turpina cept, kamēr iztvaiko šķidrums.
- Uzkaisa miltus, kārtīgi samaisa, turpinot maisīt, pielej pienu un saldo krējumu, pievieno vistas gaļu, sāli, piparus pēc garšas.
- Veidnē liek vistas gaļas maisījumu, virsū, uz rupjās rīves, uzrīvē kartupeļus, uzber mazliet sāli, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep krāsnī 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!