Vistas gaļa ar dārzeņiem un rīsiem

Vistas gaļa ar dārzeņiem un rīsiem Foto: Vistas gaļa ar dārzeņiem un rīsiem

Sastāvdaļas

  • 1/2 purava
  • 1 sarkanā paprika
  • 250 g šampinjonu
  • 600 g vistas filejas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas 
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes melno piparu graudiņi
  • 200 ml saldā krējuma 20-22% tauku
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 500 g rīsu

Pagatavošana

  1. Sagriež puravu un papriku.
  2. Sēnes noskalo un sagriež.
  3. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, uzber sāli, piparus.
  4. Pannā sakarsē mazliet sviesta, cep vistas gaļu, papriku, puravu un šampinjonus, pieber sāli, piparus.
  5. Kad dārzeņi kļuvuši mīksti, pievieno melno piparu graudiņus, uzlej saldo krējumu, pagaršo.
  6. Pievieno kartupeļu cieti, maisa, ja nepieciešams, pielej ūdeni.
  7. Izvāra rīsus, liek tos šķīvī, virsū liek gaļu ar dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes