Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 vidēja lieluma kabacis
- 1 vidēji liels burkāns
- 1 liels sīpols
- 1 liels tomāts
- 250 g sēņu
- 1 sarkanā paparika
- 50 ml augu eļļas
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 tējkarote maltu čili piparu
Piedevām:
- 100 g rīsu
- 600 ml ūdens
- 100 g nūdeļu
- 50 ml augu eļļas
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Sakarsētā pannā lej augu eļļu (uz lēnas uguns), liek šķēlītēs sagrieztu vistas gaļu, cep 5 minūtes.
- Pēc 5 minūtēm pievieno rupjos salmiņos sagrieztu burkānu, samaisa, vēl pēc 5 minūtēm pievieno šķēlītēs sagrieztas sēnes - samaisa.
- Atkal pēc 5 minūtēm pievieno nomizotu, rupjos salmiņos sagrieztu kabaci - samaisa.
- Vēl pēc 5 minūtēm pievieno sablenderētu tomātu, samaisa.
- Un atkal pēc 5 minūtēm pievieno, salmiņos sagrieztu sarkano papriku - samaisa.
- Pievieno pusgredzenos sagrieztu sīpolu, samaisa.
- Pieber sāli, maltus melnos piparus, maltus čili piparus - samaisa.
- Kam garšo, var pievienot 1, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sutina, uzliekot pannai vāku, 10 minūtes.
- Gatavo piedevas - sakarsētā augu eļļā cep nūdeles, kamēr tās kļūst zeltainas, pievieno nevārītus rīsus, samaisa - sutina 1-2 minūtes.
- Pielej verdošu ūdeni, pieber sāli - samaisa.
- Vāra 10 minūtes, pannai uzliek vāku, izslēdz uguni, atstāj uz 30 minūtēm, kamēr viss šķidrums ir uzsūcies.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!