Vistas gaļa ar apelsīniem, medu un kariju

Vistas gaļa ar apelsīniem, medu un kariju Foto: Vistas gaļa ar apelsīniem, medu un kariju

Sastāvdaļas

  • 1 apelsīna sula + dažas plānas apelsīna šķēlītes
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 tējkarote karija
  • sāls pēc garšas
  • 1/2 tējkarotes maltu čili piparu
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 700 g vistas gaļas

Pagatavošana

  1. Sajauc marinādes sastāvdaļas.
  2. Vistas gaļu sagriež gabaliņos un samaisa ar marinādi.
  3. Gaļu atstāj marinēties uz 2 stundām.
  4. Tad gaļu liek veidnē, cep 220°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
  5. Pasniedz ar kādām piedevām vien vēlaties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes