Vistas gaļa ar ananāsu un tomātiem

Vistas gaļa ar ananāsu un tomātiem Foto: Vistas gaļa ar ananāsu un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 neliels svaigs ananāss
  • 500 g konservētu tomātu savā sulā
  • 800 g vistas gaļas
  • sāls, pipari
  • mazliet miltu

Pagatavošana

  1. Ananāsu notīra, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Vistas gaļu sagriež.
  3. Pannā sakarsē mazliet augu eļļas, liek gaļu, cep pusgatavu.
  4. Konservētos tomātus sasmalcina blenderī, pieber piparus un sāli, pievieno gaļai. 
  5. Samaisa, pannai uzliek vāku, sautē uz nelielas uguns, 15-20 minūtes.
  6. Pievieno ananāsus, turpina sautēt 5 minūtes.
  7. Tomātu mērci mazliet iebiezina ar miltiem, palielina uguni, miltus pievieno pakāpeniski, ātri maisot.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes