Vistas filejas salāti „Pasaka” ar sieru

Vistas filejas salāti „Pasaka” ar sieru Foto: Vistas filejas salāti „Pasaka” ar sieru

Sastāvdaļas

  • 1/2 vārītas vistas filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 2 vārītas olas
  • 100 g valriekstu
  • 1/3 sīpola
  • 10 g pētersīļu
  • 5 ēdamkarotes skāba krējuma vai majonēzes
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Šampinjonus notīra, nomazgā, sagriež un uz pannas apcep eļļā, līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu.
  2. Pieber sāli un atdzesē. Vistas fileju sagriež salmiņos, sīpolu smalki sagriež, pētersīļu zaļumus sakapā, olas sarīvē uz rupjas rīves, un valriekstus sasmalcina blenderī.
  3. Salātu traukā kā pirmo kārtu liek vistas fileju, to pārlej ar krējumu vai majonēzi.
  4. Tad liek sīpolus un pētersīļu zaļumus, un apceptās sēnes. Pārlej krējumu vai majonēzi.
  5. Liek olu kārtu, pārlej ar krējumu vai majonēzi un pārkaisa valriekstus.
  6. Pārkaisa ar rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes