Sastāvdaļas
- 1/2 vārītas vistas filejas
- 200 g šampinjonu
- 2 vārītas olas
- 100 g valriekstu
- 1/3 sīpola
- 10 g pētersīļu
- 5 ēdamkarotes skāba krējuma vai majonēzes
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Šampinjonus notīra, nomazgā, sagriež un uz pannas apcep eļļā, līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu.
- Pieber sāli un atdzesē. Vistas fileju sagriež salmiņos, sīpolu smalki sagriež, pētersīļu zaļumus sakapā, olas sarīvē uz rupjas rīves, un valriekstus sasmalcina blenderī.
- Salātu traukā kā pirmo kārtu liek vistas fileju, to pārlej ar krējumu vai majonēzi.
- Tad liek sīpolus un pētersīļu zaļumus, un apceptās sēnes. Pārlej krējumu vai majonēzi.
- Liek olu kārtu, pārlej ar krējumu vai majonēzi un pārkaisa valriekstus.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!