Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 300 g šampinjonu
- 4 vārītas olas
- 100 - 120 cieta siera
- 150 g majonēzes
- 1,5 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī un atdzesē. Sagriež plānos gabaliņos.
- Sēnes sagriež plānās šķēlītēs un apcep uz pannas eļļā 5 - 6 minūtes.
- Olām atdala baltumus un dzeltenumus un atsevišķi sarīvē uz rīves.
- Atdzisušām sēnēm pievieno olu baltumus un majonēzi. Samaisa un liek kā vienu kārtu traukā.
- Olu dzeltenumus sajauc ar vistas gaļu, pievieno majonēzi un liek uz sēņu kārtas, izlīdzina.
- Sieru sarīvē un pārkaisa salātus.
- Var pasniegt uzreiz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!