Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- 1 bundža konservētu sarkano pupiņu
- vidēja lieluma zaļā paprika
- 2 vidēja lieluma tomāti
- 1 vidēja lieluma sīpols
- pētersīļi
- garšvielas vistas gaļai
Mērcei:
- 1/3 glāzes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes etiķa
- 3 ēdamkarotes sinepju
- 2 ēdamkarotes šķidra medus
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes timiāna
Pagatavošana
- Vistas filejas nomazgā, nosusina, sagriež gabaliņos, pieber garšvielas.
- Gaļu liek ledusskapī uz 60 minūtēm, tad apcep pannā.
- Kukurūzai un pupiņām nolej šķidrumu.
- Paprikai izņem sēklotni un sagriež pietiekoši lielos gabaliņos.
- Tomātus sagriež pietiekoši lielos gabaliņos, nolej sulu.
- Sīpolu sagriež gabaliņos.
- Pētersīļus sakapā, ķiploka daiviņas saspiež - pievieno vistas gaļai.
- Samaisa mērces sastāvdaļas un atstāj uz 30 minūtēm.
- Traukā liek vistas gaļu, kukurūzu, pupiņas, papriku, tomātus, mazliet pētersīļus un sīpolu, salātus pārlej ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!