Sastāvdaļas
- 250 g vārītas vistas filejas
- 200 g marinētu šampinjonu
- 4 cieti vārītas olas
- 1 sīpols
- 80 g valriekstu
- 200 g majonēzes
- sāls, pipari, augu eļļa, garšvielas vistas gaļai
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā, pannā, augu eļļā cep, kamēr kļūst zeltains.
- Cepšanās laikā, uzkaisa mazliet garšvielas vistas gaļai.
- Vistas gaļu, olas sagriež mazos gabaliņos, šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
- Valriekstus apgrauzdē sausā pannā, sasmalcina.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, atstāj mazliet riekstu rotāšanai.
- Pieber sāli, piparus, pārlej majonēzi - rotā ar valriekstiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!