Vistas filejas, marinētu sēņu salāti

Vistas filejas, marinētu sēņu salāti Foto: Vistas filejas, marinētu sēņu salāti

Sastāvdaļas

  • 1/2 kg vistas filejas
  • 2 vārītas olas
  • 1 liels, svaigs gurķis
  • 50 g marinētu sēņu
  • 150 g majonēzes

Pagatavošana

  1. Vistas fileju vāra sālītā ūdenī, pievieno melno piparu graudiņus un lauru lapas.
  2. Kad gaļa gatava, to atstāj atdzist buljonā, kurā tā vārījās, tā gaļa būs sulīgāka un maigāka.
  3. Olas, gurķi un sēnes sīki sagriež (olas, gurķi un sēnes liek atsevišķos traukos).
  4. Vistas fileju izņem no buljona un sīki sagriež.
  5. Pievieno piparus, mazliet garšvielu (pēc savas gaumes), un mazliet majonēzes - samaisa.
  6. Liek kārtās - vistas fileja, sēnes, uzzīmē uz sēnēm majonēzes "restīti", tad liek gurķus, uzzīmē majonēzes "restīti", olas un atkal uzzīmē majonēzes "restīti". Salātus rotā pēc savas gaumes un liek ledusskapī uz divām stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes