Sastāvdaļas
- 1/2 vistas filejas
- 2 vārītas olas
- 1 liels gurķis
- 50 g marinētu sēņu
- 150 g majonēzes
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī, pievienojot melnos un smaržīgos piparus, lauru lapas.
- Pēc tam atstājot to atdzist buljonā, jo tad gaļa būs sulīgāka un maigāka.
- Olas, gurķi un sēnes smalki sagriež.
- Arī vistas fileju sagriež, pievieno piparus, var pēc garšas pievienot vēl citas garšvielas,
- sajauc ar nelielu daudzumu majonēzes.
- Salātus liek kārtām: vistas fileja, sajaukta ar majonēzi, sēnes, majonēzes „sietiņš”, gurķi, majonēze, olas,
- Majonēze. Salātus dekorē pēc savas gaumes un uz 2 stundām liek ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!