Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 2 kartupeļi
- 1 burkāns
- 3 olas
- 100 g cieta siera
- 1 granātābols
- 5 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež sīkos salmiņos un liek veidnē.
- Pieber mazliet sāli, uzziež skābo krējumu.
- Kartupeļus sarīvē uz vidēja izmēra rīves, liek virsū gaļai.
- Pieber sāli, uzklāj skābo krējumu.
- Olas cieti izvāra, atdala baltumus no dzeltenumiem - dzeltenumus sasmalcina, baltumus sīki sagriež.
- Olas liek virsū kartupeļiem - izlīdzina pa visu virsmu, uzziež mazliet skābo krējumu.
- Sieru sarīvē un uzkaisa virsū olām.
- Burkānu sarīvē, liek virsū sieram.
- Bagātīgi uzklāj skābo krējumu.
- Pārkaisa salātus ar granātābola sēkliņām.
- Salātus liek ledusskapī uz 1 stundu, lai ievelkas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!