Sastāvdaļas
- 300 g vārītas vistas filejas
- 2 sīpoli
- 1 glāze gaišo rozīņu
- 1-2 burkāni
- 50 g siera
- 1 glāze lobītu valriekstu
- 1-2 apelsīni
- cukurs
- sāls
- majonēze
Pagatavošana
Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - sīki sagriezta vārīta vistas fileja.
- 2 kārta - marinēti sīpoli - sīpolus sagriež pusgredzenos, uzber mazliet cukura, sāls, dažas piles etiķa - visu pārlej ar verdošu ūdeni.
- 3 kārta - mērcētas rozīnes.
- 4 kārta - rīvēti burkāni.
- 5 kārta - rīvēts siers.
- 6 kārta - drupināti valrieksti.
- Katru kārtu noziež ar majonēzi.
- Salātus rotā ar gabaliņos sagrieztiem apelsīniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!