Vistas filejas salāti ar gaišajām rozīnēm, valriekstiem un apelsīniem

Vistas filejas salāti ar gaišajām rozīnēm, valriekstiem un apelsīniem Foto: Vistas filejas salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas vistas filejas
  • 2 sīpoli 
  • 1 glāze gaišo rozīņu
  • 1-2 burkāni
  • 50 g siera 
  • 1 glāze lobītu valriekstu 
  • 1-2 apelsīni 
  • cukurs
  • sāls 
  • majonēze

Pagatavošana

Salātus liek kārtās:
  1. 1 kārta - sīki sagriezta vārīta vistas fileja.
  2. 2 kārta - marinēti sīpoli - sīpolus sagriež pusgredzenos, uzber mazliet cukura, sāls, dažas piles etiķa - visu pārlej ar verdošu ūdeni.
  3. 3 kārta - mērcētas rozīnes.
  4. 4 kārta - rīvēti burkāni. 
  5. 5 kārta - rīvēts siers. 
  6. 6 kārta - drupināti valrieksti.
  7. Katru kārtu noziež ar majonēzi.
  8. Salātus rotā ar gabaliņos sagrieztiem apelsīniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes