Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- 1 bundža konservētu sarkano pupiņu
- 1 zaļa paprika
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- pētersīļu zaļumi
- vistas garšviela
Mērcei:
- 1/3 ēdamkarotes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes etiķa
- 3 ēdamkarotes sinepju
- 2 ēdamkarotes šķidra medus
- 2 daiviņas ķiploka
- 1/2 tējkarotes timiāna
Pagatavošana
- Vistas fileju nomazgā un nosusina, sagriež kubiņos, apber ar vistas garšvielu.
- Liek ledusskapī uz 60 minūtēm, pēc tam apcep.
- Kukurūzai un pupiņām nolej lieko ūdeni.
- Notīra papriku, nomazgā un sagriež palielos kubiņos.
- Arī tomātus sagriež lielos kubiņos un nedaudz nospiež sulu.
- Notīra sīpolu un sagriež kubiņos.
- Sasmalcina pētersīļu zaļumus, notīra un saspiež ķiploku.
- Mērcei sajauc etiķi, eļļu, sinepes, medu, saspiesto ķiploku un timiānu, un atstāj uz 30 minūtēm.
- Traukā kārtojam vistu, kukurūzu, pupiņas, papriku, tomātus, pētersīļu zaļumus, sīpolu un pārlejam mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!