Sastāvdaļas
- 250 g vistas filejas
- 1 biete
- 150 g marinētu gurķu
- 1 sarkanais sīpols
- 100 g cieta siera
- majonēze pēc garšas
- granātābolu sēkliņas rotāšanai
Pagatavošana
- Vārītu bieti rupji sarīvē, vai arī ļoti sīki sagriež.
- Vārītu vistas fileju sīki sagriež.
- Sīki sagriež marinētus gurķus un sīpolu.
- Sieru rupji sarīvē.
- Salātus liek sirds formā - pirmo liek vistas fileju sirds formā, virsū veido majonēzes restīti.
- Virsū majonēzes restītei liek sagrieztu sīpolu, tad marinētus gurķus.
- Marinētiem gurķiem liek virsū bietes, pārkaisa rīvētu sieru.
- Virsū veido majonēzes restīti, salātus rotā ar granātābolu sēkliņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!