Vistas filejas sacepums ar dārzeņiem

Vistas filejas sacepums ar dārzeņiem Foto: Vistas filejas sacepums ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 3 vistu filejas
  • 1 paprika
  • 2 nelieli tomāti
  • 1 tējkarote miltu
  • 120 ml piena
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 40 g siera
  • augu eļļa
  • sāls, pipari pēc garšas
  • oregano, baziliks pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sakapā, cep sakarsētā augu eļļā, aptuveni 3 minūtes.
  2. Pievieno sīki sagrieztu papriku, cep vēl, apmēram, 5 minūtes, kamēr paprika ir mīksta.
  3. Cepto papriku, sīpolu un ķiplokus pārliek veidnē.
  4. Vistas filejas sagriež mazos gabaliņos, apcep pannā 10 minūtes.
  5. Pievieno tomātu pastu, samaisa, liek veidnē, virsū sīpolam un paprikai.
  6. Pannā izkausē sviestu, pievieno miltus un pienu, maisot karsē, kamēr sabiezē(aptuveni 1 minūti).
  7. Pārlej vistas gaļai.
  8. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, izkārto veidnē, pieber sāli, piparus, pārkaisa ar oregano un baziliku.
  9. Cep krāsnī, 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
  10. Pēc 15 minūtēm, uzkaisa rīvētu sieru un turpina cept 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes