Sastāvdaļas
- 3 vistu filejas
- 1 paprika
- 2 nelieli tomāti
- 1 tējkarote miltu
- 120 ml piena
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 40 g siera
- augu eļļa
- sāls, pipari pēc garšas
- oregano, baziliks pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiplokus sakapā, cep sakarsētā augu eļļā, aptuveni 3 minūtes.
- Pievieno sīki sagrieztu papriku, cep vēl, apmēram, 5 minūtes, kamēr paprika ir mīksta.
- Cepto papriku, sīpolu un ķiplokus pārliek veidnē.
- Vistas filejas sagriež mazos gabaliņos, apcep pannā 10 minūtes.
- Pievieno tomātu pastu, samaisa, liek veidnē, virsū sīpolam un paprikai.
- Pannā izkausē sviestu, pievieno miltus un pienu, maisot karsē, kamēr sabiezē(aptuveni 1 minūti).
- Pārlej vistas gaļai.
- Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, izkārto veidnē, pieber sāli, piparus, pārkaisa ar oregano un baziliku.
- Cep krāsnī, 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Pēc 15 minūtēm, uzkaisa rīvētu sieru un turpina cept 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!