Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 250 g šķiņķa
- 200 g kausētā siera
- 50-80 g cieta siera
- sāls, pipari, timiāns pēc garšas
Mērcei:
- 250-300 g skābā krējuma
- sāls, pipari pēc garšas
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1-2 tējkarotes maigu sinepju
- 50 ml sausa baltvīna
Pagatavošana
- Vistas filejas gabalus izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus, timiānu.
- Šķiņķa šķēlēm jābūt tik pat lielām, kā vistas filejas gabali.
- Sakuļ visas mērces sastāvdaļas.
- Mērci lej veidnē.
- Vistas filejas gabalam liek virsū šķiņķa šķēli, kausēto sieru, uzkaisa kaltētu timiānu, satin ruleti.
- Ruletes liek veidnē, mērcē, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Ruletes pasniedz ar jebkurām piedevām, pēc vēlēšanās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!