Vistas filejas kārtainie salāti

Vistas filejas kārtainie salāti Foto: Vistas filejas kārtainie salāti

Sastāvdaļas

● 250-300 g vārītas vistas filejas
● 200 g sēņu
● 4 olas
● 1 burkāns
● 1 sīpols
● 100 g siera
● 100 g majonēzes
● 20 g loku
● augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Ja sēnes ir kaltētas, tās nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, atstāj uz 1 stundu un vēlreiz nomazgā.
  2. Sēnes sagriež gabaliņos, cep sviestā, uz lēnas uguns 25 minūtes.
  3. Sīpolu sakapā, burkānu sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Citā pannā lej 1 ēdamkaroti augu eļļas un cep sīpolu un burkānu, kamēr tie kļūst zeltaini.
  5. Vistas fileju sagriež gabaliņos un liek salātu traukā, noklāj ar majonēzi.
  6. Vārītas olas sarīvē un uzkaisa vistas gaļai.
  7. Ceptu burkānu un sīpolu liek virsū olām, uzklāj majonēzi.
  8. Liek ceptās sēnes, pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru un sakapātiem lokiem.
  9. Padoms - lai salāti nebūtu pārāk taukaini, sēnes, burkānu un sīpolu cep, izmantojot pēc iespējas mazāk taukvielu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes