Sastāvdaļas
- 4 vistu filejas
- 1 ola
- 100 ml piena
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu filejas samaļ, pievieno pārējās sastāvdaļas(izņemot pārtikas plēvi), samaisa.
- Maltās gaļas masu liek uz pārtikas plēves - 2 ēdamkarotes maltās gaļas masas - viena desiņa.
- Satin blīvu ruletīti, mazliet piespiež, lai iekšā nebūtu gaiss.
- Galus aizsien, vēlreiz sablīvē.
- Vāra mazliet verdošā ūdenī 7 minūtes.
- Desiņām noņem plēvi, apcep sviestā, lai būtu skaistāka krāsa.
- Recepti var variēt - pievienot garšvielas, kas garšo, piena vietā var izmantot saldo krējumu.
- Var pievienot sinepes, ceptus sīpolus, mazliet ķiploku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!