Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 3 ķiploka daiviņas
- 200 ml saldā krējuma
- 2 olu baltumi
- 1 tējkarote sāls
- 1 tējkarote maltas paprikas
- malti melnie pipari
- garšvielas un zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
- Ķiplokus sasmalcina un pievieno maltajai gaļai.
- Pievieno saldo krējumu, olu baltumus, garšvielas, kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
- Gaļas maisījumu liek uz folijas, blīvi satin un aiztaisa galus.
- Foliju ietin vairākos pārtikas plēves slāņos un galus aizsien ar pārtikas diegu, lai neiekļūtu ūdens.
- Desu liek katlā ar ūdeni, tā, lai tas pilnībā pārklāj desu.
- Vāra 30-40 minūtes, izņem no ūdens un atdzesē.
- Liek desu ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!