Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 4 šķēles siera
- 4 šķēles šķiņķa
- rīvmaize
- sāls
- malti melnie pipari
- 50 g sviesta
- 1 glāze vistas buljona
- tējkarote kartupeļu cietes
- 200 ml saldā krējuma
- šķipsniņa maltas paprikas
Pagatavošana
- Vistas fileju, izklapē 1 cm biezumā.
- Pa vidu liek šķēli siera un šķēli šķiņķa, fileju sarullē un nostiprina ar koka irbulīti.
- Apvārta rīvmaize, kura sajaukta ar sali un pipariem.
- Uzkarsē pannā sviestu un cep vistas tīstoklīšus no visām pusēm gaišu brūnus.
- Pielej vistas buljonu, uzliek vāku un sautē 30 minūtes.
- Pildīto vistas fileju saliek uz siltiem šķīvjiem.
- Krējumā iemaisa kartupeļu cieti un maltu papriku, to ielej pannā buljonā, kurā sautējušies tīstokļi, un maisot karsē, līdz mērce sabiezējusi un sākusi burbuļot.
- Mērci pārlej filejai un pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!