Vistas fileja, pildīta ar sieru un šķiņķi

Vistas fileja, pildīta ar sieru un šķiņķi Foto: Vistas fileja, pildīta ar sieru un šķiņķi

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 4 šķēles siera
  • 4 šķēles šķiņķa
  • rīvmaize
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 50 g sviesta
  • 1 glāze vistas buljona
  • tējkarote kartupeļu cietes
  • 200 ml saldā krējuma
  • šķipsniņa maltas paprikas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju, izklapē 1 cm biezumā.
  2. Pa vidu liek šķēli siera un šķēli šķiņķa, fileju sarullē un nostiprina ar koka irbulīti.
  3. Apvārta rīvmaize, kura sajaukta ar sali un pipariem.
  4. Uzkarsē pannā sviestu un cep vistas tīstoklīšus no visām pusēm gaišu brūnus.
  5. Pielej vistas buljonu, uzliek vāku un sautē 30 minūtes.
  6. Pildīto vistas fileju saliek uz siltiem šķīvjiem.
  7. Krējumā iemaisa kartupeļu cieti un maltu papriku, to ielej pannā buljonā, kurā sautējušies tīstokļi, un maisot karsē, līdz mērce sabiezējusi un sākusi burbuļot.
  8. Mērci pārlej filejai un pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes