Sastāvdaļas
- 4 lielas vistas filejas
- 2 ēdamkarotes šķidra medus
- 2 citroni
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Medu samaisa ar olīveļļu, sāli, pipariem, 1 citrona sulu un 2 citronu rīvētu miziņu.
- Vistas filejas liek veidnē, uzlej medus-citrona maisījumu un noklāj visu gaļu.
- Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 30-35 minūtes, ik pa brīdim, aplejot gaļu ar marinādi, kamēr tā kļūst zeltaini-brūna un šķidrums ir gandrīz iztvaikojis.
- Gatavas filejas atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!