Vistas fileja kažokā

Vistas fileja kažokā Foto: Vistas fileja kažokā

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 3 kartupeļi
  • 2 tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 svaigi šampinjoni
  • 2 loki
  • 150 g trekna skābā krējuma
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu un šampinjonus sagriež sīkos gabaliņos, apcep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaini.  
  2. Vistas filejas izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Kartupeļus nomizo un sarīvē.
  4. Vistas filejas liek veidnē, virsū liek apceptos sīpolus un šampinjonus, virsū izkārto pusgredzenos sagrieztus tomātus, sakapātus lokus. 
  5. Uzber mazliet sāli, pārkaisa ar sarīvētiem kartupeļiem un vēlreiz uzber sāli.
  6. Virsū rīvētajiem kartupeļiem uzklāj skābo krējumu.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 15 - 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes