Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 3 kartupeļi
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- 2 svaigi šampinjoni
- 2 loki
- 150 g trekna skābā krējuma
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu un šampinjonus sagriež sīkos gabaliņos, apcep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaini.
- Vistas filejas izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Kartupeļus nomizo un sarīvē.
- Vistas filejas liek veidnē, virsū liek apceptos sīpolus un šampinjonus, virsū izkārto pusgredzenos sagrieztus tomātus, sakapātus lokus.
- Uzber mazliet sāli, pārkaisa ar sarīvētiem kartupeļiem un vēlreiz uzber sāli.
- Virsū rīvētajiem kartupeļiem uzklāj skābo krējumu.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 - 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!