Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 500 g kārtainās rauga mīklas
- 150 g sviesta
- 1 saišķītis diļļu
- 1/2 pētersīļu saišķīša
- 1/2 kinzas zaļumu
- 1 tējkarote citrona sulas
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa veidnes ieziešanai
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež šķēlēs, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Gatavo pildījumu - mīkstu sviestu samaisa ar sakapātiem zaļumiem, citronu sulu, sāli, pipariem.
- Pildījumu ietin gaļas šķēlēs, izveidojot desiņas.
- Izrullētu kārtaino mīklu sagriež 4-5 cm platās sloksnēs.
- Desiņas ietin kārtainās mīklas sloksnēs, spirālveidā, noziež ar sakultu olu.
- Cep 180°C temperatūrā, 35-40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!