Vistas fileja ar zaļajām pākšu pupiņām, dārzeņiem saldā krējuma mērcē

Vistas fileja ar zaļajām pākšu pupiņām, dārzeņiem saldā krējuma mērcē Foto: Vistas fileja ar zaļajām pākšu pupiņām

Sastāvdaļas

  • 330 g vistas filejas
  • 200 g zaļo pākšu pupiņu
  • 150 g burkānu
  • 100 g puravu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1/4 citrona sulas
  • sāls, garšvielas, pipari pēc garšas
  • 1/2 tējkarotes malta ingvera
  • 100 g liesa saldā krējuma 10% tauku
  • 20 g krēmsiera

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež salmiņos, aprasina ar citrona sulu, sojas mērci, pieber piparus, garšvielas, maltu ingveru, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
  2. Visu samaisa un atstāj marinēties.
  3. Burkānus sagriež salmiņos, puravus sagriež pusgredzenos, pieber sāli pēc garšas.
  4. Saldo krējumu samaisa ar krēmsieru, mazliet sakuļ ar putojamo slotiņu.
  5. Iemarinēto gaļu sautē sakarsētā pannā, uzliekot vāku, ik pa brīdim apmaisot - 4-5 minūtes.
  6. Pievieno zaļās pākšu pupiņas, uzliek atkal vāku, turpina sautēt 4-5 minūtes.
  7. Pievieno puravus, burkānus, pastāvīgi maisot sautē 8-10 minūtes, kamēr burkāni paliek mīksti.
  8. Pielej saldā krējuma maisījumu, samaisa, uzvāra, samazina uguni un turpina sautēt 3 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes