Vistas fileja ar sēnēm saldā krējuma mērcē

Vistas fileja ar sēnēm saldā krējuma mērcē Foto: Vistas fileja ar sēnēm saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

● 300 g vistas filejas
● 30 ml augu eļļas
● 3 ķiploka daiviņas
● 200 g šampinjonu
● 200 ml saldā krējuma 20-22% tauku
● 40 ml sojas mērces

Pagatavošana

    1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep nelielā augu eļļas daudzumā, kamēr tā kļūst zeltaina.
    2. Ķiplokus sakapā.
    3. Šampinjonus sagriež tikpat lielos gabaliņos, kā vistas fileju.
    4. Kad vistas fileja ir gandrīz apcepusies, pievieno ķiplokus.
    5. Aptuveni pēc 1-2 minūtēm, pievieno sēnes.
    6. Visu, maisot, sautē uz lielas uguns vēl 5 minūtes.
    7. Nobeigumā pievieno saldo krējumu un sojas mērci, samazina uguni, sautē, kamēr mērce sāk mazliet sabiezēt.
    8. Pasniedz karstu, ar rīsiem vai makaroniem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes