Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 30 ml augu eļļas
- 3 ķiploka daiviņas
- 200 g šampinjonu
- 200 ml saldā krējuma 20-22% tauku
- 40 ml sojas mērces
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep nelielā augu eļļas daudzumā, kamēr tā kļūst zeltaina.
- Ķiplokus sakapā.
- Šampinjonus sagriež tikpat lielos gabaliņos, kā vistas fileju.
- Kad vistas fileja ir gandrīz apcepusies, pievieno ķiplokus.
- Aptuveni pēc 1-2 minūtēm, pievieno sēnes.
- Visu, maisot, sautē uz lielas uguns vēl 5 minūtes.
- Nobeigumā pievieno saldo krējumu un sojas mērci, samazina uguni, sautē, kamēr mērce sāk mazliet sabiezēt.
- Pasniedz karstu, ar rīsiem vai makaroniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!