Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 300 g jauktas maltās gaļas
- 1/2 paprikas
- 1/2 sīpola
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- 100 g rīvēta cieta siera
- sakapāti zaļumi pēc garšas
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež lielos gabalos, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Maltajai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, sakapātu sīpolu, ķiplokus.
- Pieber sāli, piparus, pievieno olu - samaisa.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
- Vistas filejas gabalus liek ietaukotā veidnē, virsū liek maltās gaļas maisījumu, apkārt saliek šampinjonu šķēlītes, vidu pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!