Vistas fileja ar malto gaļu, sēnēm un papriku

Vistas fileja ar malto gaļu, sēnēm un papriku Foto: Vistas fileja ar malto gaļu, sēnēm un papriku

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 300 g maltās gaļas
  • 1/2 paprikas
  • 1/2 sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • 4 šampinjoni
  • 100 g rīvēta cieta siera
  • sakapāti zaļumi
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež vienādos, lielos gabalos, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
  2. Maltajai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, sakapātu sīpolu, ķiplokus, sāli, piparus, olu - visu samaisa.
  3. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
  4. Sieru sarīvē.
  5. Vistas filejas gabalus liek veidnē, virsū liek malto gaļu ar papriku, aplī izkārto šampinjonu šķēlītes, vidū uzkaisa sieru.
  6. Cep 200°C temperatūrā, 35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes