Sastāvdaļas
- 350-400 g vistas filejas
- 3-4 ēdamkarotes skābā krējuma vai majonēzes
- 20 g rīvēta cieta siera
- 1/2 saišķīša diļļu
- 2-3 ķiploka daiviņas
- olīveļļa vai augu eļļa
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež salmiņos, uzber sāli.
- Dilles sakapā, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pievieno rīvētu sieru, pielej olīveļļu vai augu eļļu - samaisa.
- Sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā cep vistas gaļu - 3-4 minūtes, uz lielas uguns, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Uguni samazina un gaļai pievieno siera maisījumu, pievieno majonēzi vai skābo krējumu, maisot gatavo 3-4 minūtes.
- Pasniedz karstu, ar ceptiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!