Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru

Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru Foto: Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 350-400 g vistas filejas
  • 3-4 ēdamkarotes skābā krējuma vai majonēzes
  • 20 g rīvēta cieta siera
  • 1/2 saišķīša diļļu
  • 2-3 ķiploka daiviņas 
  • olīveļļa vai augu eļļa
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež salmiņos, uzber sāli.
  2. Dilles sakapā, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pievieno rīvētu sieru, pielej olīveļļu vai augu eļļu - samaisa.
  3. Sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā cep vistas gaļu - 3-4 minūtes, uz lielas uguns, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  4. Uguni samazina un gaļai pievieno siera maisījumu, pievieno majonēzi vai skābo krējumu, maisot gatavo 3-4 minūtes. 
  5. Pasniedz karstu, ar ceptiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes