Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru

Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru Foto: Vistas fileja ar ķiplokiem un sieru

Sastāvdaļas

 ● 350-400 g vistas filejas
 ● 3-4 ēdamkarotes skābā krējuma vai majonēzes
 ● 20 g rīvēta cieta siera
 ● 1/2 saišķīša diļļu
 ● 2-3 ķiploka daiviņas 
 ● olīveļļa vai augu eļļa
 ● sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež salmiņos, uzber sāli.
  2. Dilles sakapā, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pievieno rīvētu sieru, pielej olīveļļu vai augu eļļu - samaisa.
  3. Sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā cep vistas gaļu - 3-4 minūtes, uz lielas uguns, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  4. Uguni samazina un gaļai pievieno siera maisījumu, pievieno majonēzi vai skābo krējumu, maisot gatavo 3-4 minūtes. 
  5. Pasniedz karstu, ar ceptiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes