Vistas čili ar riekstiem

Vistas čili ar riekstiem Foto: Vistas čili ar riekstiem

Sastāvdaļas

Čili biezenim:

  • 1/2 tējkarotes čili pulvera
  • 1/4 glāzes Indijas riekstu
  • 1 glāze vistas buljona

Čili:

  • 3 vistu kājiņu
  • 1 sīpols
  • 2 - 3 ķiploku daivīņu
  • eļļa
  • sāls pēc garšas
  • vārīti rīsi vai griķi
  • 1 tējkarote čili pulvera
  • 1 kārba konservētu tomātu bez mizas
  • 1/2 glāzes Indijas riekstu
  • 1 tējkarote romiešu ķimeņu
  • 1 glāze vārītu pupiņu

Pagatavošana

  1. Sablendē čili pulveri, Indijas riekstus un vistas buljonu.
  2. Ķiplokus un sīpolus sagriež.
  3. Uz pannas sakarsē eļļu, ieber sagrieztus sīpolus, ķiplokus, čili pulveri, sāli un ķimenes, maisot cep 3 - 4 minūtes, pieliek vistas kājiņās un no visām pusēm apcep.
  4. Pievieno konservētu tomātus (pēc garšas), sagatavo čili biezeni un sautē uz mazas uguns 45-50 minūtes.
  5. Vistas kājiņas atbrīvo no kauliem, sagriež gabaliņos un liek mērcē, pievieno pupiņas, Indijas riekstus, sāli un visu vēlreiz uzkarsē.
  6. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai griķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes