Sastāvdaļas
- 1,5 kg vistas gaļas
- 4 sīpoli
- 800 g tomātu
- ķiploki pēc garšas
- 30 g pētersīļu
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 100 g etiķa
- 100 g ūdens
Pagatavošana
- Vistas gaļu noskalo un sagriež nelielos gabalos.
- Sīpolus sakapā, liek katlā, pielej eļļu un sautē uz lēnas uguns, kamēr tie izcepas.
- Katlā, kur cepas sīpoli liek gaļu, sāli, piparus, tomātu šķēlītes, sakapātus ķiplokus, etiķi(var etiķa vietā izmantot citronu sulu), mazliet ūdens.
- Katlam uzliek vāku un sautē, kamēr gaļa ir gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!