Sastāvdaļas
- 1 sarkanā paprika
- 4 čili pipari
- 1 citrons
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 ķiploka daiviņa
- 1/2 tējkarotes sāls
- 500 g vistas filejas
- 30 ml olīveļļas
Pagatavošana
- Papriku un čili piparus noskalo, izņem sēklas.
- Ja vēlas, čili piparus izmanto mazāk.
- Visus piparus sagriež, liek katlā, pielej citrona sulu, karsē uz nelielas uguns 8-10 minūtes.
- Tad piparu masu sablenderē, pievieno maltu papriku, ķiplokus, sāli.
- Vistas filejā iegriež 3 dziļus, diognālus iegriezumus.
- Vistas fileju liek veidnē, iegriezumos liek piparu biezeni, pārlej ar olīveļļu.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Pasniedz ar dārzeņiem, bet var pasniegt ar piedevām pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!