Vista kefīrā

Vista kefīrā Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● 600 g vistas krūtiņas
● 1 glāze vājpiena kefīra
● dilles, ķiploki, pipari (pēc garšas)

Pagatavošana

  1. Kefīram pievieno sīki sakapātas dilles, ķiplokus, maltus piparus - visu kārtīgi samaisa.
  2. Vistas gaļu sagriež gabalos, mērcē kefīra maisījumā - atstāj marinēties uz 30-60 minūtēm.
  3. Vistas gaļas gabalus liek pannā (bez taukvielām), pievieno mazliet marinādi un sautē, uzliekot pannai vāku, kamēr gaļa gatava - ik pa laikam pielejot vēl marinādi.
  4. Vistas gaļa izdosies ļoti maiga, ar gardu mērci.
  5. Vistu kefīrā var pasniegt ar dārzeņiem, griķiem, rīsiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes