Vista kefīrā

Vista kefīrā Foto: Vista kefīrā

Sastāvdaļas

  • 600 g vistas krūtiņas
  • 1 glāze vājpiena kefīra
  • dilles, ķiploki, pipari (pēc garšas)

Pagatavošana

  1. Kefīram pievieno sīki sakapātas dilles, ķiplokus, maltus piparus - visu kārtīgi samaisa.
  2. Vistas gaļu sagriež gabalos, mērcē kefīra maisījumā - atstāj marinēties uz 30-60 minūtēm.
  3. Vistas gaļas gabalus liek pannā (bez taukvielām), pievieno mazliet marinādi un sautē, uzliekot pannai vāku, kamēr gaļa gatava - ik pa laikam pielejot vēl marinādi.
  4. Vistas gaļa izdosies ļoti maiga, ar gardu mērci.
  5. Vistu kefīrā var pasniegt ar dārzeņiem, griķiem, rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes