Sastāvdaļas
- 300 g kuskusa
- olīveļļa
- 1/2 citrona sula
- sāls
- pipari
- pētersīļi
- 1 sarkanā paprika
- 1/2 gara gurķa
- 2 ēdamkarotes saldās čili mērces
- 2 vistas filejas
Pagatavošana
- Kuskusu pārlej ar 300 ml uzvārīta ūdens, pievieno 2 ēdamkarotes eļļas, citrona sulu, sāli un piparus, pārsedz un atstāj uz 5 minūtēm.
- Vistas filejas sagriež mazos gabaliņos un apcep eļļā zeltainus.
- Pievieno čili mērci, samaisa un brīdi vēl pakarsē, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Gurķi un papriku sagriež mazos gabaliņos, pētersīļus sasmalcina.
- Kuskusu ar dakšiņu uzirdina, iemaisa pētersīļus, gurķi un papriku, liek šķīvjos kopā ar vistas filejas gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!