Vista ar āboliem karija mērcē

Vista ar āboliem karija mērcē Foto: Vista ar āboliem karija mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 2 - 3 āboli
  • 2 sīpoli
  • sāls, pipari
  • 300 ml saldā krējuma
  • 2 tējkarotes karija pastas
  • 2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Filejas sagriež nelielos gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem, sīpolus sagriez šķēlītēs un apgrozot apcep sakarsēta eļļā.
  2. Āboliem izgriež serdes, sagriež šķēlītēs un iemaisa vistas gaļā.
  3. Visu liek cepamveidnē.
  4. Saldo krējumu sajauc ar karija pastu, pārlej ar gaļai un āboliem, pārber mandeļu skaidiņas, liek sakarsētā krāsnī un 200°C temperatūrā cep 15 - 18 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes