Vīnogu siera bumbiņas

Vīnogu siera bumbiņas Foto: Vīnogu siera bumbiņas

Sastāvdaļas

  • lielās saldās vīnogas
  • 140 g krēmsiera
  • 40 g pūdētā siera
  • 120 g pistāciju

Pagatavošana

  1. Vīnogas nomazgā, nosusina, norauj no kātiņiem, izņem sēklas, nedaudz iegriežot.
  2. Krēmsieru samaisa ar pūdēto sieru, atdzesē.
  3. Ja pistācijas nav attīrītas, izņem no čaumalām, ja iespējams, novelk miziņu un sadrupina.
  4. Katru vīnogu, vienmērīgi apviļā sieru masā, pēc tam pistāciju drupačās.
  5. Siera bumbiņas liek dziļā traukā un liek ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes