Vijolīšu saldējums

Vijolīšu saldējums Foto: Vijolīšu saldējums

Sastāvdaļas

  • 1½ glāzes cukura
  • ½ glāzes ūdens
  • 1 glāze greipfrūta sulas
  • 3 pušķīši vijolīšu
  • 3 citroni

Pagatavošana

  1. Ziedus nomazgā, sajauc ar cukuru, ūdeni un greipfrūta sulu.
  2. Vāra uz uz nelielas liesmas 10 minūtes.
  3. Pēc tam atdzesē un izberž caur sietiņu.
  4. Pielej 3 citronu sulu un pasniedz kā jebkuru saldējumu.

Liekot galdā, saldējumu garnē ar vijolītēm. Recepte domāta 6 porcijām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes