Vienkārši garda vistas gaļa

Vienkārši garda vistas gaļa Foto: Vienkārši garda vistas gaļa

Sastāvdaļas

  • vistas gaļas gabali
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 glāze karsta ūdens
  • 2-3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļas gabalus nomazgā un liek sausā veidnē.
  2. Cukuru un sāli samaisa mazā katliņā, karsē uz lielas uguns, kamēr cukurs izkūst.
  3. Tiklīdz maisījums paliek tumšs, katlu noņem no uguns, uzlej karstu ūdeni, katlu liek uz lēnas uguns, maisa, kamēr viss izkūst.
  4. Iegūto mērci pārlej gaļai, virsū uzkaisa sakapātus ķiplokus.
  5. Cep 200-230°C temperatūrā, kamēr parādās brūngana garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes