Viegli sālītas foreļmaizītes

Viegli sālītas foreļmaizītes Foto: Normunda Baranovska recepšu attēls

Sastāvdaļas

  ● rudzu maize Turaidas
  ● svaigs gurķis
  ● viegli sālīta forele
  ● dilles dekoram
  ● sāls un cukurs pēc garšas
 
Avokado krēmam:
  ● avokado - 1 gab. liels vai 2 mazi
  ● turku zirņi - 1 ēdamk.
  ● sezama eļļa - 1 ēdamk.
  ● grauzdēts sezams - 1 ēdamk.
  ● laima sula - 1 tējk. 

Pagatavošana

  1. Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
  2. Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
  3. Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.
 
Recepti piedāvā Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes