Sastāvdaļas
- 1/2 glāzes kefīra
- 3 tējkarotes šķīstošās kafijas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 100 g mīksta sviesta
- 1 glāze miltu
- 1 paciņa cepamā pulvera
Krēmam:
- cukurs
- skābais krējums
- šķīstošā kafija
Pagatavošana
- Kefīrā izšķīdina šķīstošo kafiju.
- Olas sakuļ ar cukuru.
- Sakultajām olām pievieno kafijas kefīru, mīkstu sviestu, miltus, cepamo pulveri.
- Visu samaisa, lej ietaukotā veidnē, cep sakarsētā krāsnī.
- Gatavo krēmu - samaisa cukuru, skābo krējumu un kafiju.
- Ar krēmu var pārliet pīrāgu, var pīrāgu pārgriezt 2 daļās un klāt starp biskvītiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!