Sastāvdaļas
- 5 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
- vaniļas cukurs
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai.
- Olas, cukuru un vaniļas cukuru saputo ar elektrisko putotāju ar maksimālu jaudu aptuveni 5 - 10 minūtes.
- Tad pievieno izsijātus miltus un rūpīgi iecilā tos masā.
- Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
- Liek cepties 170°C temperatūrā 25 - 30 minūtes, tad 150°C temperatūrā 25 - 30 minūtes.
- Gatavo biskvītu atdzesē un ļauj tam atpūsties aptuveni 6 - 8 stundas.
- Var dekorēt ar kādu sev vēlamu krēmu vai citu pildījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!