Sastāvdaļas
- 250 g biezpiena
- 1 glāze kefīra
- 1 ola
- 1 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 3 glāzes miltu
Pagatavošana
- Bļodā lej kefīru, pievieno cepamo pulveri, sāli, cukuru, olu, biezpienu - visu kārtīgi samaisa.
- Pievieno izsijātus miltus, samīca mīkstu, lipīgu mīklu.
- Bļodai uzliek vāku un atstāj uz 30 minūtēm.
- Pildījumu pīrādziņiem gatavojiet pēc saviem ieskatiem.
- Var piemēram izmantot - sautētus kāpostus ar cieti vārītu olu un svaigām dillēm.
- Vai arī - kartupeļu biezenis kopā ar sviestā ceptiem sīpoliem un svaigiem zaļumiem.
- Vai loki ar sviestu un cieti vārītu olu.
- Mīklu izrullē uz miltiem nokaisītas virsmas, aptuveni 0,7 cm biezumā.
- Pīrādziņus cep pannā, sakarsētā augu eļļā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!