Sastāvdaļas
- 500 g skābā krējuma
- 300 g biskvīta
- 3 ēdamkarotes želatīna
- zemenes
- 1 glāze cukura
- kivi
Pagatavošana
- Želatīnu liek 1/2 glāzes auksta ūdens un atstāj uz 30 minūtēm.
- Skābo krējumu sakuļ ar cukuru.
- Želatīnu liek katlā un karsē uz uguns, kamēr tas izšķīst(nedrīkst uzvārīt!).
- Pastāvīgi maisot, skābā krējuma maisījumu pievieno želatīnam.
- Dziļā traukā ieklāj pārtikas plēvi, liek sagrieztas zemenes, kivi, tad liek sadrupināta biskvīta kārtu, augļus, atkal biskvīta kārtu.
- Uzlej skābā krējuma-želatīna maisījumu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
- Tad torti izņem no ledusskapja un uzmanīgi apgriež otrādi, uz pasniegšanas šķīvja.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!