Viegla, vasarīga torte

Viegla, vasarīga torte Foto: Viegla, vasarīga torte

Sastāvdaļas

  • 500 g skābā krējuma
  • 300 g biskvīta
  • 3 ēdamkarotes želatīna
  • zemenes
  • 1 glāze cukura
  • kivi

Pagatavošana

  1. Želatīnu liek 1/2 glāzes auksta ūdens un atstāj uz 30 minūtēm.
  2. Skābo krējumu sakuļ ar cukuru.
  3. Želatīnu liek katlā un karsē uz uguns, kamēr tas izšķīst(nedrīkst uzvārīt!).
  4. Pastāvīgi maisot, skābā krējuma maisījumu pievieno želatīnam.
  5. Dziļā traukā ieklāj pārtikas plēvi, liek sagrieztas zemenes, kivi, tad liek sadrupināta biskvīta kārtu, augļus, atkal biskvīta kārtu.
  6. Uzlej skābā krējuma-želatīna maisījumu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  7. Tad torti izņem no ledusskapja un uzmanīgi apgriež otrādi, uz pasniegšanas šķīvja.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes