Sastāvdaļas
- 300 g cepumu
- 125 g sviesta
- 500 ml liesa jogurta
- 300 ml saldā krējuma
- 14 g želatīna
- 6 ēdamkarotes pūdercukura
- 300 g dažādu ogu
Pagatavošana
- Ar putojamo slotiņu saputo jogurtu un pūdercukuru, pakāpeniski pievieno izkausēto želatīnu.
- Rūpīgi visu samaisa un pievieno saputotu saldo krējumu.
- Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā.
- Masu ieklāj kūkas formas pamatnē, kas pārklāta ar cepamo papīru tā, lai tas karātos pāri malām, un rūpīgi izlīdzina. Ievieto ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Jogurta masu pārklāj pār cepumu pamatni, un virsmu aizver ar cepamo papīru. Ievieto ledusskapī līdz masa pilnībā sastingst.
- Pirms pasniegšanas dekorē ar ogās vai jeb ko citu pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!