Viegla skābā krējuma kūka

Viegla skābā krējuma kūka Foto: Viegla skābā krējuma kūka

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 2 glāzes cukura
  • 500 g skābā krējuma
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 g vaniļas cukura
  • šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un cukuru.
  2. Pievieno skābo krējumu un kuļ līdz cukurs pilnībā izkusis.
  3. Iegūto masu sadala uz pusēm.
  4. Vienai no pusēm pievieno vaniļas cukuru.
  5. Otrai pusei pievieno miltus un cepamo pulveri, ieklāj kūkas formā un cep 180°C temperatūrā 40 minūtes.
  6. Kad biskvīts gatavs, atdzesē to un horizontāli sagriež 2 - 3 kārtās.
  7. Starp kārtām pārklāj vaniļas krēmu un virskārtu pārklāj ar rīvētu šokolādi.
  8. Kūku ievieto ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes