Vecmāmiņas radziņi

Vecmāmiņas radziņi Foto: Vecmāmiņas radziņi

Sastāvdaļas

  ● 200 g mīksta margarīna
  ● 200 g skābā krējuma 20% tauku
  ● 4-5 ēdamkarotes miltu
  ● 2 olas, 1 ēdamkarote cukura
  ● 1,5 tējkarotes sausā rauga

Pagatavošana

  1. Veidnē ieklāj cepampapīru.
  2. Raugu samaisa ar cukuru, mazliet miltiem un siltu ūdeni - atstāj uzrūgt.
  3. Kad pēc aptuveni 20 minūtēm parādās burbulīši - samīca mīklu.
  4. Mīklu sadala 4 daļās.
  5. Mīklu izrullē apļos, 3 mm biezumā, sagriež trīsstūrīšos.
  6. Liek pildījumu pēc izvēles, vai vienkārši pārkaisa ar cukuru, satin radziņus.
  7. Radziņa virsējo daļu mērcē cukurā, liek veidnē, atstatus vienu no otra.
  8. Radziņus noliek siltā vietā mazliet uzrūgt, tad cep sakarsētā krāsnī, kamēr kļūst zeltaini.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes