Sastāvdaļas
- 200 g mīksta margarīna
- 200 g skābā krējuma 20% tauku
- 4-5 ēdamkarotes miltu
- 2 olas, 1 ēdamkarote cukura
- 1,5 tējkarotes sausā rauga
Pagatavošana
- Veidnē ieklāj cepampapīru.
- Raugu samaisa ar cukuru, mazliet miltiem un siltu ūdeni - atstāj uzrūgt.
- Kad pēc aptuveni 20 minūtēm parādās burbulīši - samīca mīklu.
- Mīklu sadala 4 daļās.
- Mīklu izrullē apļos, 3 mm biezumā, sagriež trīsstūrīšos.
- Liek pildījumu pēc izvēles, vai vienkārši pārkaisa ar cukuru, satin radziņus.
- Radziņa virsējo daļu mērcē cukurā, liek veidnē, atstatus vienu no otra.
- Radziņus noliek siltā vietā mazliet uzrūgt, tad cep sakarsētā krāsnī, kamēr kļūst zeltaini.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!