Vārīti līņi

Vārīti līņi Foto: Vārīti līņi

Sastāvdaļas

  • 1 kg līņu
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 pētersīlis
  • 1/2 glāzes 3% etiķa
  • melnie un smaržīgie pipari
  • 1 lauru lapa
  • 1 krustnagliņa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītus, nomazgātus līņus apslaka ar etiķi, tad vāra sālsūdenī, kam pievienots etiķis un sasmalcinātas garšsaknes.
  2. Gatavus līņus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, pārlej ar kausētu sviestu.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni, tomātiem vai konservētiem gurķiem un mārrutkiem etiķī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes